Een bijzondere plek, met een unieke sfeer, waar de smaak wordt geprikkeld door gerechten met ingredienten van ons mooi Italiaans eiland, Sardinië.

Bekijk menu's

Verrukkelijke en exclusieve gerechten, begeleid en gekruid met verschillende ingrediënten uit onze lokale Italiaanse traditie

Bekijk menu's

Spring binnen en kom samen heerlijk genieten....

Bekijk menu's

GROEPSMENU €55 - A VOLONTÉ, DRANK INBEGREPEN + KOFFIE

4 gangen menu

ANTIPASTI - VOORGERECHTEN

Sauté di cozze

Sauté van mosselen

Animelle con crema di pecorino

Kalfszwezerik met crème van pecorinokaas

Burrata e prosciutto di Parma

Veredelde mozzarella en Parmaham

Verdure gratinate al forno

Gegratineerde groentjes uit de oven

LE NOSTRE PASTE - PASTAGERECHTEN

Linguine carciofi e crema di patate

Linguine met artisjok en aardappelcrème

Trofei con guanciale, crema di zucchina e zafferano

Trofei met varkenswangspek, courgettecrème en safraan

Spaghetti granchio

Spaghetti met kreeft

Lasagna classica

Lasagna op klassieke wijze

SECONDI PIATTI PESCE - CARNE - VLEES-EN VISGERECHTEN

Tagliata di manzo Irlandese

Vers gesneden Iers rundsvlees

Scaloppina ai funghi

Escaloppe met champignons

Orata all’arancia

Dorade afgewerkt met sinaasappel

Calamari alla griglia

Gegrilde calamares

DOLCI

Tiramisù

Traditioneel dessert

Sorbetto limone con fragole

Sorbet met citroen en aardbeien

Carpaccio di ananas

Fijngesneden plakjes ananas

Gelato misto

Assortiment van roomijs

GROEPSMENU €45 - A VOLONTÉ, DRANK INBEGREPEN + KOFFIE

3-gangen menu - 3 van de 4 gangen uit te kiezen

ANTIPASTI - VOORGERECHTEN

Antipasto misto l’Abbuffino

Assortimento van italiane charcuterie en gegrilde groenten

Scampi con pomodoro di Pachino e riso

Scampi met tomaatjes van Pachino en rijst

Insalata mista con porchetta

Gemengde salade met geroosterde speenvarken

Burrata Caprese

In plakjes gesneden burrata met tomaat en basilicum

LE NOSTRE PASTE - PASTAGERECHTEN

Tagliatelle amatriciana

Tagliatelle met tomatensaus en gespekte wangstuk

Trofie l’Abbuffino

Trofiën met aubergine, tomaat, scamorzakaas en basilicum

Pasta pesto e capesante

Pasta met pesto en sint-Jakobsschelp

Ravioli sardi

Ravioli gevuld met verse puree, pecorinokaas en munt

SECONDI PIATTI PESCE - CARNE - VLEES-EN VISGERECHTEN

Scaloppina alla parmigiana

Escaloppe met mozzarella en tomatensaus

Entrecote ai ferri

Gegrilde entrecôte

Spigola alla griglia

Gegrilde zeebaars

Saltimbocca di merluzzo

Kabeljauw in ham en salie

DOLCI

Tiramisù

Traditioneel dessert

Sorbetto limone con fragole

Sorbet met citroen en aardbeien

Carpaccio di ananas

Fijngesneden plakjes ananas

Gelato Misto

Assortimento van roomijs